Over ons

Conquis, onze naam zegt het al; ‘Overwinnen’. Wij vatten dit op als ‘met elkaar iets aanpakken én groeien’. Dit doen we met plezier als team en in nauwe samenwerking met onze klanten. Het doel voor u? Strategisch beter worden! 

 Als MKB-er staat ondernemen bij u vanzelfsprekend op de eerste plaats. Conquis neemt daarom al uw financiële en administratieve zaken uit handen én realiseert samen met u de (groei)ambities. Wij zorgen voor een adequate informatievoorziening met o.a. tussentijdse cijfers of een branchevergelijking. Conquis maakt duidelijk waar uw bedrijf staat ten opzichte van uw doelstellingen. Belangrijk voor u, maar ook voor stakeholders; denk aan uw bankier, leveranciers en aandeelhouders.

Conquis verzorgt uw financiële administratie, fiscale vraagstukken, salarisadministratie en daaraan gerelateerde personeelszaken en overige financiële advisering. Wij begeleiden, denken vooral proactief mee en handelen snel en accuraat met een blik op de langere termijn.  

Ons enthousiaste team is nauw betrokken bij uw bedrijfsvoering en meer dan alert op financiële ontwikkelingen! Snel schakelen, persoonlijk contact, goede bereikbaarheid en nauwkeurig werken zijn dan ook onze voornaamste kenmerken. Onze accountants zorgen ervoor dat u tijdig voldoet aan alle wettelijke verplichtingen. Met een uitgebreid netwerk, verschillende achtergronden en ruime ervaring garanderen wij u een verantwoord advies. 

Bent u nieuwsgierig hoe anderen de dienstverlening van Conquis zien? Lees dan ook de ervaringen van enkele van onze klanten.  

Bezoekadres

Amsterdamseweg 34a
6712 GJ Ede


Postadres

Postbus 8029
6710 AA Ede0318 - 42 07 71


info@conquis.nl