Onze klanten

‘Altijd bereid om even te sparren’

Wesley Routier & Marcel van Amersfoort, LaVita Lifestyleclub


"LaVita is een 4200m2 groot multifunctioneel sportcentrum, waar we voor onze klanten een actieve en gezonde levensstijl bieden. Sinds 2013 werken we samen met Conquis. Deze samenwerking ervaren wij als zeer prettig. We hebben vaste contactpersonen die goed bereikbaar zijn en altijd voor ons klaar staan. Doordeweeks of zelfs in het weekend, ze nemen altijd de tijd om ons goed te informeren en/of adviseren.

Conquis neemt ons veel financieel werk uit handen. Elk kwartaal leveren we onze cijfers aan, waarna we een uitgebreide rapportage ontvangen. Deze evalueren we ieder kwartaal en kijken op deze manier vooruit. Daarbij wordt ook een vergelijking gemaakt met het presteren ten opzichte van de branche. Zo kunnen en blijven we strak op de cijfers zitten en vindt eventueel bijsturing plaats; zijn de inkomsten en kosten zoals begroot of moeten we bijsturen? En, willen we gegevens per maand? Dan regelt Conquis met een eenvoudige druk op de knop dat de gewenste gegevens uit het systeem rollen. 

Naast onze gehele financiële administratie, brengen wij ook onze salarisadministratie onder bij Conquis. Met 45 werknemers is dat voor ons een ideale situatie. We leveren zelf de uren aan en Conquis verzorgt de administratie tot aan de betalingen. Ook contracten worden door hen opgesteld en bewaakt. Ideaal, want we krijgen een reminder wanneer een contract verloopt of aangepast moet worden.

Grootste meerwaarde voor ons is de kritische blik. Conquis denkt met ons mee op de lange termijn en wij krijgen inzicht in de mogelijkheden voor de toekomst. Prettig om niet alleen een luisterend oor te krijgen, maar ook dat ons een spiegel wordt voorgehouden.”

Bezoekadres

Amsterdamseweg 34a
6712 GJ Ede


Postadres

Postbus 8029
6710 AA Ede0318 - 42 07 71


info@conquis.nl