Onze klanten

‘Een goed gevoel dat alles op orde is’

Erik Smit - Smit Bedrijfshuisvesting


“Ik ben op een gegeven moment voor mezelf begonnen als bedrijfsmakelaar. Al voor de officiële start heb ik Conquis in de arm genomen om mij te adviseren en begeleiden met de oprichting. Ik heb direct alles op financieel vlak uit handen gegeven, zodat ik me 100% kon focussen op mijn kerntaak.

Conquis verzorgt mijn gehele financiële administratie, zoals het verwerken van in- en verkoopfacturen, bankafschriften en eenmaal per kwartaal de aangifte omzetbelasting. Eenmaal per jaar wordt ook de aangifte inkomstenbelasting verzorgd, alsmede dat ik regelmatige gevraagd en ongevraagd advies krijg. Zo kwam na drie jaar ondernemen in een eenmanszaak de mogelijke oprichting van een besloten vennootschap ter sprake. Bij structureel hoge resultaten is deze ondernemingsvorm fiscaal aantrekkelijker dan een eenmanszaak. Bovendien biedt een besloten vennootschap mij meer bescherming bij aansprakelijkheidsrisico’s. 

Daarnaast heb ik het advies gekregen om ook een personal holding op te richten. Deze gebruik ik onder andere om te sparen voor de oude dag. Dat ik samen met Conquis actief naar de toekomst kijk, geeft mij het vertrouwen dat ik alles op de rit heb.” 

Bezoekadres

Amsterdamseweg 34a
6712 GJ Ede


Postadres

Postbus 8029
6710 AA Ede0318 - 42 07 71


info@conquis.nl