Onze klanten

‘Een zorg minder dat alles voor mijn team goed geregeld wordt’

Dennis Richter Uitdenbogaardt, Restaurant Klein Hartenstein


“Al bij de aankoop van dit horecabedrijf was Conquis nauw betrokken. Zij hebben ons op allerlei terreinen goed geholpen en geadviseerd over de start van mijn bedrijf. Van visie en ondernemersplan tot alles waar ik in het opstarttraject op zou moeten letten. Er is een prognose opgesteld, maar ook bemiddeling geweest met de bank en financiering. Tijdens deze periode hadden we intensief, vrijwel dagelijks contact.

Nu de zaak staat, begeleidt Conquis ons in de financiële zaken, administratie en personeelsadministratie. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en ben ik nog steeds erg blij met deze ondersteuning. Nu is dit op het gebied van onder meer contractafspraken, salarisadministratie en boekhouding. Het is voor mij een zorg minder dat alles geregeld wordt. Ik hoef me geen zorgen te maken dat het personeel correct en op tijd wordt uitbetaald. Juist in deze opstartfase is het neerzetten van een stabiel en goed team belangrijk en wil ik goed voor hen zorgen.

Mijn vader verzorgt de administratie met een speciaal online boekhoudprogramma. Het contact tussen hem en Conquis verloopt via telefoon en mail. Maar hij komt ook geregeld even bij Conquis over de vloer. Dan kijkt een medewerker met hem mee in het systeem. Fijn dat het zo laagdrempelig is en direct contact mogelijk is wanneer wij dat wensen.” 

Bezoekadres

Amsterdamseweg 34a
6712 GJ Ede


Postadres

Postbus 8029
6710 AA Ede0318 - 42 07 71


info@conquis.nl