Referenties

‘Prettig om continu op de hoogte te zijn’ 

Bart Prins, Prins Schilderwerken 


“Prins Schilderwerken is een familiebedrijf, opgericht door mijn opa. Op het moment dat mijn broer en ik de zaak overnamen, kregen we ook te maken met het accountantskantoor dat al jaren voor het bedrijf werkte. Mijn broer en ik zochten een accountantskantoor dat voorop loopt op gebied van automatisering en hebben een offerte aangevraagd bij Conquis.

Zij vielen ons meteen op vanwege de snelheid en accuraatheid, alsmede een goede prijs kwaliteitsverhouding. Inmiddels nemen zij ons het nodige werk uit handen op het gebied van salarisadministratie, financiële administratie en diverse fiscale aangelegenheden.

Conquis denkt telkens goed met ons mee, begrijpt waar we mee bezig zijn en wat de (financiële) impact is op de keuzes die we maken. Daarnaast zijn ze, zoals al opgemerkt, erg ver op het gebied van automatisering. Bovendien worden wij door hen pro-actief benaderd omtrent financiële zaken, maar ook bij actuele vraagstukken op het gebied van de salarisadministratie . We hebben één keer per week een medewerker van Conquis in huis voor de verwerking van de financiële administratie, alsmede het verder stroomlijnen en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dat werkt erg prettig, vooral om direct advies in te winnen en zaken af te stemmen.

Wat we zelf kunnen doen, doen we ook zelf. Maar het is fijn dat je bepaalde taken uit handen kunt geven en erop kunt vertrouwen dat het goed gebeurt. Zo zijn wij heel tevreden over de koppeling van de projectadministratie en financiële administratie, alsmede dat wij elk kwartaal uitgebreide tussentijdse cijfers ontvangen. Daarbij wordt ook een vergelijking gemaakt van hoe wij presteren ten opzichte van de branche. Allemaal erg relevant en input voor de aansturing van ons bedrijf. Bovendien weet ik op elk moment van de week wat de stand van ons bedrijf is.”


Bezoekadres

Amsterdamseweg 34a
6712 GJ Ede


Postadres

Postbus 8029
6710 AA Ede0318 - 42 07 71


info@conquis.nl