Referenties

‘Strategische en tactische ondersteuning'

Nick Fennis, Toko Fennis Sales Support 


“Toko Fennis is een familiebedrijf en een begrip in Ede. Het bedrijf is opgericht door mijn grootouders in 1964. Inmiddels leidt mijn zus de Indonesische winkel en ben ik directeur/eigenaar van Toko Fennis Sales Support B.V. Dit is een one-stop-shop, waar we zorgen voor logistiek, warehousing, op- en afbouw van evenementen en we verlenen support bij het voorbereiden en uitvoeren van demo’s en activiteiten op de winkelvloer.

Conquis heeft een belangrijke rol vervuld toen ik het bedrijf overnam van mijn ouders. Ook assisteerden zij mij met de aanschaf van het huidige pand en staan zij maandelijks klaar voor de salarisadministratie. Ik ben blij met deze dienstverlening. Zij voorzien mij van goed advies, begeleiden me in het leggen van contacten met de juiste personen en zorgen vooral voor een strategische en tactische ondersteuning.

Daarbij vind ik dat Conquis geen dingen over het hoofd ziet en scherp is op allerlei zaken. Of het nu gaat om een eerste advies of een second opinion, het contact verloopt prettig en snel. Op die manier kunnen we direct handelen wanneer dat nodig is. Zonder de hulp van Conquis had ik er nooit zoveel uit kunnen halen.” 


Bezoekadres

Amsterdamseweg 34a
6712 GJ Ede


Postadres

Postbus 8029
6710 AA Ede0318 - 42 07 71


info@conquis.nl