Ervaren salarisadministrateur

24-40 uur 

Onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van hrm en salarissen, door proactief en klantgericht te zijn. Hebben we het over jou? Lees verder, want we hebben een mooie uitdaging voor je.

WAT GA JE DOEN
Voor veel ondernemingen is het zelf verwerken van de salarisgegevens en het periodiek verwerken van de salarisadministratie omvangrijk en ingewikkeld. Daarom doen wij dat voor ze. Dit houdt in dat we periodiek de loonstroken opmaken, mutaties verwerken en loongegevens bij diverse instanties aanleveren.

Daarnaast zijn wij voor de werkgever een eerste aanspreekpunt voor vragen op het gebied van personeelszaken. Je krijgt je eigen klantenportefeuille waarvoor jij zowel de salarisadministratie voert als het eerste aanspreekpunt bent voor HR gerelateerde vragen.

We hebben aanpakkers nodig. Mensen met goede communicatieve vaardigheden en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Bij Conquis doen we alles zo efficiënt mogelijk en dat doen we met AFAS.

WAT VRAGEN WE?

  • Kennis van AFAS
  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring als salarisadministrateur, bij voorkeur bij een salarisverwerkings- of administratiekantoor
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar

WAT BIEDEN WE?

  • Een zelfstandige functie in een dynamische werkomgeving
  • Marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding, tussen de 4.000,- en 5.000,-
  • Mogelijkheid tot het volgen van studie en cursussen
  • Gezellige werkomgeving en leuke personeelsuitjes

WAAROM CONQUIS
We zouden het leuk vinden om je te leren kennen! Echt, ga gewoon het gesprek met ons aan. We overleggen dan meteen hoeveel werkuren per week je in gedachten hebt. Daar zijn we namelijk flexibel in, van 24 tot zo’n 40 uur per week. Je begint gegarandeerd aan een afwisselende functie met volop eigen verantwoordelijkheid. De bal ligt bij jou, een mooie toekomst wacht en wat ons betreft gaan we snel om tafel.

Wil je graag meer weten? Bel dan even met 0318 420 771 en vraag naar Lisabeth Vierwind. Doen, want wie weet zijn we binnenkort collega’s!

Bezoekadres

Amsterdamseweg 34a
6712 GJ Ede

 

Postadres

Postbus 8029
6710 AA Ede


0318 - 42 07 71


info@conquis.nl