Een afwisselende uitdaging voor de

Financieel administratief medewerker

met een passie voor cijfers

 

Ondernemers ondersteunen om sturing te geven aan de organisatie door een up-to-date administratie. Daar moet je handig voor zijn. En gepassioneerd voor cijfers. Hebben we het over jou? Lees verder, want we hebben een mooi baan voor je.

WIE GOED IS GROEIT

Winst voor de opdrachtgever. Dat is waar we het voor doen en dat is ons doel. Daar komt natuurlijk best wat bij kijken. Maar de basis is een goede financiële administratie en daar hebben we jou voor nodig. Wie goed is groeit, dus kunnen we bij Conquis niet langer zonder jou. Voor jou betekent dit een mooie kans om met ons mee te groeien.

Studeer je nog of kom je net van school? Da’s mooi! Maar ook als je al ervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie ben je natuurlijk van harte welkom. Want we hebben klantgerichte doorzetters nodig. Mensen met goede communicatieve vaardigheden en een
sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Ervaring of interesse in ICT is overigens mooi meegenomen. Bij Conquis doen we namelijk alles zo efficiënt mogelijk en automatisering hoort daarbij.
 

DAAROM CONQUIS
Ga gewoon het gesprek met ons aan. Echt, daar word je alleen maar beter van. We overleggen dan meteen even hoeveel werkuren per week je in gedachten hebt. Daar zijn we namelijk flexibel in, van 24 tot zo’n 40 uur per week. Je begint gegarandeerd aan een afwisselende en zelfstandige functie met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot professional. Geef jij maar aan of je door wilt groeien en op welke manier. Daar helpen we je natuurlijk bij. Weet je hoe prettig: werken en leren bij een jong, groeiend accountantskantoor, te midden van een relaxte werksfeer en supergezellige collega’s. De bal ligt bij jou, een mooie toekomst wacht en wat ons betreft gaan we snel om de tafel.
 

WE MOETEN PRATEN
Stuur je CV en een enthousiaste mail naar info@conquis.nl onder vermelding van de functietitel. We zullen dan snel reageren. Wil je graag meer weten? Bel dan even met 0318 420 771 en vraag naar Henk van de Ruitenbeek. Doen, want wie weet zijn we binnenkort collega’s!

Bezoekadres

Amsterdamseweg 34a
6712 GJ Ede

 

Postadres

Postbus 8029
6710 AA Ede


0318 - 42 07 71


info@conquis.nl