Referenties

Volledige focus op eigen specialisme’ 

Erik van der Garde, Oceanz 


“Oceanz is een professioneel 3D printbedrijf en marktleider op het gebied van Additive Manufacturing. Onze dagelijkse focus ligt op innovaties en ontwikkelingen rond deze nog steeds vrij nieuwe productietechniek. Conquis ondersteunt ons op het gebied van salarisadministratie en financiële administratie. Dat werkt prettig, want op die manier kunnen wij ons volledig richten op ons eigen specialisme; 3D printen.

 Conquis ondersteunt ons in de praktische zaken. Dat varieert van het opstellen van arbeidsovereenkomsten tot personeelsregelingen. Daarnaast denken zij mee met onze bedrijfsvoering. Dit gebeurt op afstand, maar we hebben ook regelmatig een medewerker van Conquis bij ons op kantoor. We krijgen advies en tips, waarmee we snel en kostenbesparend aan de slag kunnen.

 Op het gebied van Financiële Administratie worden wij volledig ontzorgd. Inkoopfacturen worden verwerkt, betalingen gedaan en verkoopmedewerkers van Oceanz krijgen advies en informatie wanneer dat nodig is. Daarnaast denkt Conquis organisatorisch, fiscaal en juridisch met ons mee. De tussentijdse cijfers ontvangen wij geheel op maat en op onze wensen afgestemd. De jaarrekening wordt standaard opgesteld en zien wij vooral als een verantwoordingstuk.

 Ook de salarisadministratie hebben wij uit handen gegeven. Wel zo handig en efficiënt. Zelf leveren we de uren en mutaties aan, Conquis verzorgt de verloning, aangifte, pensioenmutaties en betalingen. We krijgen tips en advies, als ook dat de arbeidscontracten door hen worden opgesteld en bewaakt.” 

Bezoekadres

Amsterdamseweg 34a
6712 GJ Ede


Postadres

Postbus 8029
6710 AA Ede0318 - 42 07 71


info@conquis.nl