Onze klanten

Onderscheidend én constructief samenwerken

Hans Koopman, Kelderman Bouw


“Kelderman is een middelgroot aannemingsbedrijf met 68 medewerkers. Met Conquis werken we al jaren naar volle tevredenheid samen. Zij bieden ons een praktische vertaling van het werk in plaats van het opsommen van allerlei regeltjes. Daarmee zorgen zij dat wij de zaken zo efficiënt mogelijk kunnen doen. Voor ons zijn zij hierin onderscheidend en denken op een zeer constructieve manier met ons mee.

Bij Conquis snappen ze hoe het reilen en zeilen bij een bouwbedrijf werkt en dat is voor ons een enorme plus. Op gezette tijden vindt de controle van de jaarrekening plaats. Een aantal medewerkers van Conquis is dan enkele dagen bij ons in huis. Vaak zijn dit dezelfde gezichten; een vertrouwd team dat ons en het bedrijf goed kent. Dat werkt prettig, want aan een half woord hebben we genoeg. Bovendien is een dergelijk traject toch altijd wat onrustiger op de werkvloer. Maar de manier waarop dit gebeurt, is professioneel en prettig. Zij weten precies waarop zij moeten letten en voorzien ons van de nodige tips & tricks.

Conquis zorgt dat wij mee kunnen gaan met veranderingen en ontwikkelingen. Het advies dat wij krijgen over bijvoorbeeld automatisering en het zoeken naar optimalisatie binnen onze processen, kunnen wij erg waarderen. Dankzij hen stappen wij over op snellere en minder foutgevoelige systemen. Op dit moment staat dit traject nog in de steigers, maar hiervan gaan wij zeker de vruchten plukken.”      

Bezoekadres

Amsterdamseweg 34a
6712 GJ Ede


Postadres

Postbus 8029
6710 AA Ede0318 - 42 07 71


info@conquis.nl