Onze diensten

Financiële administratie

Als ondernemer heeft het voeren van de financiële administratie wellicht niet de hoogste prioriteit. Toch zijn uw administratie en bijbehorende processen essentieel voor succesvol ondernemen. Met een betrouwbare financiële administratie kunt u de juiste keuzes maken en uw (groei)doelstellingen realiseren.

Conquis adviseert en begeleidt u bij de opzet en inrichting van uw financiële administratie. Daarnaast kunnen wij uw financiële administratie volledig of gedeeltelijk voor u verzorgen. U kunt dan met een gerust hart doen waar u goed in bent: ondernemen.

Bij het verzorgen van uw financiële administratie kijken wij ook op organisatorisch, fiscaal en juridisch terrein met u mee. Wij zijn uw volwaardig partner en zorgen dat uw financiële administratie aan alle verwachtingen voldoet.

Steeds vaker kiezen ondernemers voor het digitaal aanleveren en verwerken van de financiële administratie. De voordelen? Snel, efficiënt en kostenbesparend werken. Denk hierbij aan het digitaal verzenden van verkoopfacturen, het automatisch inlezen en herkennen van bankmutaties en het digitaal inlezen van inkoopfacturen. 

Onze dienstverlening vindt plaats bij Conquis of bij u op locatie. Dit kan maandelijks plaatsvinden, of incidenteel bij opvang van ziekte of tijdelijke onderbezetting.

Naast het verzorgen van uw financiële administratie kunnen wij ook periodiek tussentijdse cijfers of op maat gemaakte rapportages voor u opmaken. Daarbij kan vergelijking met voorgaande perioden, branchecijfers en/of begroting worden gemaakt. 

Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met één van onze collega’s.

Bezoekadres

Amsterdamseweg 34a
6712 GJ Ede


Postadres

Postbus 8029
6710 AA Ede0318 - 42 07 71


info@conquis.nl