Onze klanten

‘Superieur in directe bereikbaarheid’ 

Dirk van Engelenhoven – D van E BMW Specialist

“Wij zijn een autobedrijf, gespecialiseerd in de in- en verkoop van zeer zorgvuldig geselecteerde BMW en Mini-occasions. Naast verkoop beschikken we ook over een inpandige werkplaats. Deze wordt gerund door Breus van de Haar, een vakman met 30 jaar BMW-ervaring. We bestaan inmiddels 10 jaar, waarvan we de laatste drie jaar samenwerken met Conquis. Al bij de eerste ontmoeting hadden we direct een klik.

Conquis verzorgt voor ons de gehele financiële administratie. De mappen met administratie leveren we elk kwartaal aan, waarna voor ons de aangifte omzetbelasting wordt verzorgd. Ook ontvangen wij elk kwartaal tussentijdse cijfers. Eenmaal per jaar wordt de jaarrekening opgesteld. Daarnaast hebben we regelmatig telefonisch contact, dit kan over van alles gaan. Zo kan ik ook terecht met vragen over bijvoorbeeld het exporteren van een auto naar het buitenland en de daarmee samenhangende financiële consequenties. Dat is voor ons onbekend terrein, dus dan is het prettig om daar een goed advies over te krijgen.

Dat directe lijntje is voor ons de grootste plus. De goede bereikbaarheid noemen we zelfs superieur. Daarnaast waarderen we de pro-actieve instelling en de kennis van zaken.” 

Bezoekadres

Amsterdamseweg 34a
6712 GJ Ede


Postadres

Postbus 8029
6710 AA Ede0318 - 42 07 71


info@conquis.nl