Onze diensten

Accountants en Adviseurs

Conquis Accountants en Adviseurs biedt kwalitatieve en hoogwaardige dienstverlening op het gebied van accountancy en daaraan gerelateerd advies. Onze collega’s zijn betrokken bij uw bedrijfsvoering. Zij zijn alert op alle financieel gerelateerde ontwikkelingen die plaatsvinden binnen uw organisatie. Wij gaan regelmatig met u in gesprek over de voortgang van uw bedrijfsactiviteiten. Zo maken wij u bewust van uw (groei) doelstellingen én ondersteunen pro-actief bij het realiseren hiervan.

Beoordelen

Accountantscontrole is wettelijk verplicht voor organisaties van een bepaalde omvang. Kleinere organisaties kunnen op eigen initiatief kiezen voor een accountantscontrole of een beoordelingsopdracht.

Een beoordeling is minder intensief en diepgaand dan een accountantscontrole, maar geeft wel zekerheid en overzicht. Deze beoordeling is meer gericht op de analyse van de cijfers dan een verificatie daarvan. U heeft hiermee een deskundig en onafhankelijk oordeel over de betrouwbaarheid van uw jaarrekening in handen.

Samenstellen

Een samenstelopdracht houdt in dat de financiële gegevens van uw onderneming worden verzameld, gerubriceerd en uiteindelijk worden samengevat in een jaarrekening. Bij uw jaarrekening verstrekken wij dan ook een samenstellingsverklaring.

Op die manier heeft u de zekerheid dat de jaarrekening is opgesteld volgens de geldende wet- en regeling op het gebied van verslaggeving. Dit geeft u een goed gevoel, maar belangrijker; ook derden als de belastingdienst, bankier, leveranciers en klanten.

Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met één van onze collega’s.

Bezoekadres

Amsterdamseweg 34a
6712 GJ Ede


Postadres

Postbus 8029
6710 AA Ede0318 - 42 07 71


Info@conquis.nl